Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

συσκευασίες-abalaz




Polychronakis Trans S.A μεταφορές-μετακομίσεις

  Αναλαμβάνουμε το abalaz των επίπλων σας, τη συσκευασία των γυαλικών και φωτιστικών σας και όλη την προετοιμασία που χρειάζετε ώστε να μεταφέρουμε την περιουσία σας με σιγουριά και ασφάλεια, χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά συσκευασίας.





Οδηγίες για εύκολο και σωτό abalaz

  1. Πρώτος κανόνας :Πως δεν ξεχνάμε κανένα δωμάτιο ? επιλέγουμε από πιο δωμάτιο επιθυμούμε να ξεκινήσουμε και στη σενέχεια  συνεχίζουμε με δεξιόστρωφο προσανατολισμό,  επισκέπτοντας όλους τους χώρους του σπιτιού ή του γραφείου μας.
  2. Δεύτερος κανόνας : Πως δε ξεχνάμε αντικείμενα ? Αφόυ έχουμε μπεί στο πρώτο δωμάτιο, καταγράφουμε μία λίστα με 'ολα τα έπιπλα, τα αντικείμενα και τα ντουλάπια - σειρτάρια με ότι και αν αυτά περιέχουν..Πάντα οι κινήσεις μας μέσα στα δωμάτια θα πρέπει να είναι δεξιόστροφα ώστε να καταγράψουμε όλο το χώρο και να μην ξεχάσουμε κάποιο αγαπημένο μας αντικείμενο. Η λίστα αυτή θα μας φανεί χρήσιμη και στο νέο μας χώρο γιατί ελέχγοντας τελικά τι πραγματικά μεταφέραμε και τι ξεχάσαμε.
  3. Τρίτος κανόνας : Πως να μην σπάσουμε τα υαλικά και τα φωιστικά μας ? Πρώτο βήμα: προμηθευτείτε ναυλον περιτυλίγματος με φυσαλίδες, κολλητική ταινία, και κούτες από χοντρό χαρτόνι. Δεύτερο Βήμα : τυλίχτε ένα ένα τα αντικείμενα με το νάυλον φυσαλίδας. Όσα είνα μεγάλα αντικείμενα καλό είναι να τα τυλίξετε και με λίγο ταινία έτσι ώστε να μην ανοίξει το νάυλον. Τρίτο Βήμα : κατά την τοποθέτηση τους μάσα στα κουτιά, θα πρέπει να σφυνώνει το ένα αντικείμενο με το άλλο, έτσι ώστε κατα την μεταφορά τους να μην υπάρχει το περιθώριο να κουνηθούν και να χτυπηθούν μεταξύ τους. Τέταρτο Βήμα : Αναγράφουμε πάνω στο κουτί σε ποιο δωμάτιο αντιστοιχεί η συγκεκριμένη κούτα.Αυτό θα μας βοηθήσει πολύ στο καινούργιο μας χώρο, διότι γνωριζοντας σε ποιο δωμάτι αναφέρεται η συγκεκριμένη κούτα, θα την αφήσουμε κατευθείαν στο συγκεκριμένο δωμάτο και όχι στο σαλόνι που σίγουρα θα μας εμποδίζει στη συνέχεια. Πέμπτο Βήμα :Αναγράφουμε πάνω στα κουτιά τη λέξη EΥΘΡΑΥΣΤΟ
  4. Τέταρτος κανόνας : Ποτέ δεν βάζουμε στο ίδιο κουτί συσκευασίας , φαγώσημα και καθαρηστικά προϊόντα. Αν εκ παραδρομής συμβεί το παραπάνω, και τρυπήσει ένα καθαρηστικό προϊόν , υπάρχει ο κύνδινος να μολυνθούν τα τρόφημα και κατεπέκταση και εσείς.
  5. Πέμπτος κανόνας : Σειρά τοποθέτησεις των αντικειμένων μας στο φορτηγό. Καλό θα είναι να έρθετε σε επικοινωνία με το μεταφορέα και να του πείτε πως επιθυμείτε να βάλει πρώτα τα μεγάλα αντικείμενα - έπιπλα και στο τέλος τα κουτιά με τα ευθραυστά αντικείμενα. Με αυτό τον τρόπο θα μειώσετε το κίνδυνο να σπάσει κάτι κατά την τοποθέτηση στο φορτηγό, την μεταφορά αλλά και στο ξεφόρτωμα.
  6. Έκτος κανόνας : Κατα την άφιξη στο καινούγιο μας χώρο. Προτεινόμενη διαδικασία ξεφορτώματος είναι : Πρώτο βήμα : ελέγχουμε τη αναγράφει η κάθε κούτα - αντικείμενο - έπιπλο και το τοποθετούμε στο ανάλογο δωμάτιο. Δεύτερο Βήμα : αποφασίζουμε τη σειρά με τη οποία εμείς κρίνουμε αναγκαίο το κάθε χώρο και στη συνεχεια ξεκινάμε τη διαδικασία ξεπακεταρίσματος. Τρίτο βήμα : Τσεκάρουμε συνεχώς τη λίστα ( για την οποία αναφερθήκαμε στο Δεύτερο κανόνα ) ουτως ώστε να βεβαιωθούμε ότι δεν έχουμε ξεχάσει οποιοδήποτε αντικείμενο. 
 Η Polychronakis Trans S.A σας εύχεται μια ευχάριστη διαμονήσ το νέο σας χώρο.